...tykkäisikö Facebookin aina niin "loistavasti" toimiva Notes-importti hieman lyhyemmästä jutusta. Kieltämättä tuo edellinen "Syyssuma" saattoi ylittää kaikki oletukset siitä, miten pitkiä blogijaaritteluja pitäisi pystyä imaisemaan.

Edit: no ei. Ärsyttävää! Kyllästyin aiempien kirjoitusten kohdalla siihen, että importti kestää täysin ennalta-arvaamattomasti pari tuntia tai pari päivää. Joten olen ottanut tavaksi leikkiä "stop import-start importilla" eli aloittanut ikäänkuin joka kerta uudestaan (kun ei näitä juttuja ihan päivittäin sentään onneksi tipahtele). Silloin on tuurilla saanut jutun FB-muistiinpanoihin saman tien. Mutta huonommalla tuurilla ei näköjään ollenkaan. "Start import" heittää sisukkaasti virhettä vielä seuraavanakin päivänä (ja itse asiassa niin taisi käydä jonkun aiemmankin kirjoituksen kohdalla, mutta en näköjään kerrasta oppinut...)

Edit 2: ...eikä tässä pikkujuttutestauksessakaan tietysti ollut mitään järkeä, koska importti-parka yrittää imaista kerralla sekä tämän että tuon edellisen jötkäleen. Preview-vaiheeseen pääsee, muttei pidemmälle. Yleensä (tai no, ainakin kerran tai pari) FB-ongelma on ratkennut välittömästi kun olen laittanut aiheesta bugiraportin - samaan tyyliin kuin moni ääliömäinen koodausongelma ratkeaa itsestään sillä hetkellä kun olen mainostanut blondiuttani kyselemällä kollegoilta apua. Tällä kertaa bugiraporttikaan ei auttanut.

Edit 3: ...ja vielä kolmas kokeilu, kun asia jäi vaivaamaan: megajötkäleen poisto ja palautus sen jälkeen, kun olin testannut importoituisiko tämä kirjoitus yksinään. No eipä onnistunut sekään...