Rohkeasti taas kokeilemaan bloggaamista, vaikka aiemmat yritykset tekivät minusta melkein rikollisen. Olen nimittäin importoinut tämän blogin Facebookin Notes- eli muistiinpanosovellukseen, ja sieltä pärähti eilen päälle esto. Kaamea punainen popup-ikkuna ilmoitti, että tällainen massabloggaaminen ei vetele. Ainakin termi "abuse" esiintyi, ehkä myös "spam". Facebook-profiilin poistamisellakin uhkailtiin.

Onhan tämä aikamoista nötköttiä ollutkin, mutta kuvittelisin, että keskimäärin puolitoista blogimerkintää viikossa ei olisi vielä poikkeuksellisen paljon. Jokuhan saattaa kirjoitella päiväkirjaa jopa... gaasp... päivittäin! Onhan siinä Facebook-importoinnissa se ero perusbloggaamiseen, että ilmoitus uudesta merkinnästä kiusaa jokaista kaveria. Tänne tuuban alkulähteelle eli Hömpänkaatopaikalle sentään tullaan vapaaehtoisesti tai korkeintaan vahingossa.

Mistä tuli mieleen, että monilla bloggaajilla on tapana listata hakusanoja, joilla blogiin on eksytty. Minullakin on nyt ensimmäiset raportoitavat - jee!
  • bittiblondi - useampi osuma, mutta ehkä kaikki omia kun joskus testailin, joko blogiin törmää hakukoneella
  • bb asukasesittely - onhan Big Brotherista tullut pari kertaa "läyhättyä"
  • homostereotypia - sama syy kuin edellisessä (Niko oli talossa riemastuttava sellainen)
  • david cook light on - mielelläni tätä mainostan, ja etsijä ehkä löysikin biisin kuunneltavaksi linkin kautta
Notes-esto sentään taisi jo hävitä, eli ehkä kyse oli vain bugista, tai siis featuresta (ominaisuudesta). Voin just kuvitella, että joku pikku applikaatiokoodari on lipsauttanut max_posts_per_week-muuttujalle arvon, jonka piti olla max_posts_per_year-vakio. Testataan siis, miten tämä nootti importoituu. Blogi ei sinänsä ole vaarassa - tästä kirjoittelusta innostuu helposti vähän liikaakin -  mutta katsotaan irtisanoutuuko Facebook minusta ja kaikesta tuottamastani saasteesta.