Hieman myöhäinen tämä jatko-osa, mutta kun vuodatuksen palvelin oli vajaan kuukauden nurin. Pari tärkeämpääkin päässä pyörinyttä tarinaa on jäänyt kirjoittamatta, tai ainakin odottelemaan parempia aikoja, mutta hoidetaan nyt tämä aihe pakettiin.

Poimurin latauskauppahan kuoli välittömästi aiemman sepustukseni jälkeen, ja täysin yllättäen. Olin saanut valitukseeni vastauksen tyyliin "joitakin levyjä ei enää saa" (sai ostettua mutta ei ladattua) "mutta valikoimaa on vielä runsaasti". Ja muutama tunti myöhemmin nettikauppa oli lakkautettu "palveluntarjoajan vaikeuksista johtuen". Valitin tietysti lisää, kun latauskortistani jäi suurin osa käyttämättä, ja sain jonkun hyvityksenkin - rahat takaisin siitä latauksesta joka onnistui. Siis nimenomaan siitä, joka onnistui - en epäonnistuneesta tai kortin käyttämättä jääneestä osuudesta. Jatkovalitukseeni ei enää reagoitu. Kai kaupan asiakaspalvelijatkin oli jo potkittu pihalle.

No, ottaen huomioon, että kortti oli ostettu puoleen hintaan ja olin jotain saanut ladattuakin, tappioni jäi alle vitosen suuruusluokkaan. Ehkä en jaksa haastaa entistä Poimuria oikeuteen. Digimusiikin ostostakaan en kovin kauan pysynyt erossa, kun muutama päivä myöhemmin latauskauppoihin ilmestyi Flute of Shamen kauan odotettu Coming Home-EP.